MAATA NÄKYVISSÄ -FESTARIT KÄYNNISTYIVÄT – NUORISORYHMIÄ ON SAAPUNUT TURKUUN POHJOISINTA LAPPIA MYÖTEN

Vuoden 2019 Maata Näkyvissä-festarit avasi Messukeskuksessa klo 16:30 alkanut konsertti ”Kolme askelta Eedenistä”, jossa esiintyivät artistit Janne Silvasti ja Joona. Ihan ensimmäiseenkin konserttiin oli ehtinyt mukaan jo runsaasti festarivieraita. Gatorade Centerin ensimmäinen konsertti alkoi klo 18 otsikolla ”Punainen pallomeri taivasta vasten”. Konsertissa esiintyy sekä kotimaisia artisteja että brittibändi Brightline ja festareiden tämänvuotinen pääpuhuja, amerikkalainen Matt Popovits.

Tänäkin vuonna festareille on tullut nuoria ympäri Suomen. Nuortenryhmiä saapuu festareille tänä vuonna 170 eri seurakunnasta aivan pohjoisinta Lappia myöten.

Festarien teemana on tänä vuonna ”Mitä mä pelkään?” Festariaiheisia julkaisuja voi seurata sosiaalisessa mediassa hashtageilla #maatanakyvissa ja #mitämäpelkään ja festareiden omista sosiaalisen median kanavista. Festareiden käytössä on oma Facebook-sivu ja Twitter-tili @maatanakyvissa. Festareiden Instagramiin (@maatanakyvissa) julkaistaan koko festareiden ajan kuvien ja videoiden lisäksi myös Instagram stories -viedoita.

Viikonlopun ajaksi on ensimmäistä kertaa avattu myös erillinen Instagram-infotili, jolla on julkaistu ohjeita ja tarvittavia käytännön tietoja festareista. Uutuutena festareilta julkaistaan tänä vuonna myös podcasteja.

Lisäksi festareita pääsee seuraamaan tuttuun tapaan festariradiosta, josta pääsee kuulemaan muun muassa artistien ja puhujien haastatteluja sekä musiikkia viikonlopulta suorana lähetyksenä. Festariradio soi osoitteessa festariradio.airtime.pro.

Kuva: Jussi Puuri